ProHoreca Nederlands
ProHoreca Homepage Vaak gestelde vragen Deltaweb - Restaurants in Belgi‘ contact_link_lbl
Prohoreca België
main_title_home
 
Een leverancier zoeken op ProHoreca.beAMBACHTELIJKE PRODUCT BENODIGDHEDEN BIOLOGISCHE LANDBOUW DIENSTEN DRANKEN INRICHTING ONDERHOUD EN HYGIËNE PERSONEEL SLOW FOOD TEXTIEL UITRUSTING VOEDING ZoekertjesJobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanvragen - Horeca Werkgever Jobaanvragen - Horeca Werkgever Mijn zaak in de kijker zetten Zoekertje plaatsen Aanwerving van vakkundige medewerkers Bedrijf Overlaten - Horeca Bedrijf Overlaten - Horeca Maak een zoekertje voor het overlaten van een handelszaak Zoek over te nemen zaak ProHoreca Diensten Algemene kosten en Heronderhandelde Aankopen Horecaverzekeringen tegen Verminderde prijs voor Hotels en Restaurants Juridische diensten Bedrijfsoverdracht Ontwerpen en Updaten van Websites voor Hotels en Restaurants Ontwikkel de Uitstraling en Bekendheid van uw Hotel of Restaurant Aanwerving gekwalificeerd personeel Administratief en Sociaal Beheer van Horecapersoneel in België Voedingsadvies en 'Voeding in Evenwicht' Keurlabel
zOOm Bedrijven



All Interior Projects All Interior Projects, dé specialist in totaalinrichting: voor een persoonlijk, functioneel en sfeervol interieur van uw horecazaak!
Bel of mail voor aan afspraak: wij komen naar u toe voor een eerste gesprek en opmeting van uw pand en maken VRIJBLIJVE...



Cafés J.J. Looze Koffie J.J. Looze “Les Cafés d’Exception” of de beheersing en de liefde van de koffie “van de koffieplant tot aan het kopje“.
Gespecialiseerd in de levering van kwaliteitsvolle producten voor het ontbijt in de sector HORECA, wij bieden jullie h...


Producten te ontdekken
Verse ricotta

Merk : Fromagerie Sita

Ricotta is ultraverse kaas : hij wordt ‘s morgens gemaakt en ligt ‘s middags al in de rekken!

Ricotta, nog op ambachtelijke wijze geproduceerd door de Fromagerie Sita , wordt verkregen door verzuring en warmtebehandeling van de wei. Na een strenge controle (BRC-certificaat) gaat de ricotta in een geperforeerde vorm om het uitlekken te bevorderen en de versheid te garanderen.

Ricotta kan in tal van recepten gebruikt worden om het aroma te versterken en de voedingswaarde te verhogen. Ricotta is lekker op de boterham, heerlijk in pastavulling en ideaal voor de bereiding van bepaalde desserten.


Beurzen & Tentoonstellingen
<<   Oktober 2014   >>
 MaaDinWoeDonVriZatZon
40 
1
2
3
4
5
41
6
7
8
9
10
11
12
42
13
14
15
16
17
18
19
43
20
21
22
23
24
25
26
44
27
28
29
30
31